Ajankohtaista

HARJOITUKSET

Harjoitukset jatkuvat huhtikuun loppuun asti.

UUTISET

Red & White valittu VUODEN POSITIIVISIMMAKSI lahtelaiseksi!

R&W:n arvostetuinta palkintoa jahtaa edelleen usea jäsen - punaiset pakit jälleen vahvasti esillä...

+65 joukkue sijoittui kolmanneksi Hyvinkään miniturnauksessa.

GOLF

JÄSENMAKSUT

Johtokunta kehoittaa R & W jäseniä tarkistamaan omalta osaltaan niin jäsen- kuin jäämaksut ajan tasalle.

Pj:n tervehdys

PRESSAN SYYSTERVEHDYS 2014!!

Tervehdys veljet...

Tervehdys veljet. Kuluva kausi 2014 - 2015, eli seuramme neljäskymmenestoinen kausi on pyörähtänyt käyntiin. Golfkisailut on pidetty niin seuran kuin FOHAnkin puitteissa yhä kasvavan
harrastajajoukon kesken. Golfista on tullut niin suosittu, että se jo selvästi haittaa syksyisin ja keväisin jäävuoroille osallistumista. Jos on hieno ilma, monet lähtevät mieluimmin kolopallokierrokselle, kuin jäälle. No, pääasia että harrastetaan jotain….

Muutoinkin tuntuu, että elokuun alku on liian aikaista jäävuoroille, mutta minkäs mahdat,
kun ne vuorot, ne vuorot. Jos ei oteta heti alusta, niin ne annetaan muille. Myös seuramme 
muilla toiminta-alueilla on ollut vilkasta, kuten ravijaostolla ja aivan uutena ilmiönä lavatanssijaosto, jota Huomon Masa ja Pekkarisen Jussi ovat vetäneet kesän ajan paita märkänä. Onpa jopa Rantalan Tuomo nähty lukuisia kertoja Jenkkapirtinparketilla. Hyvä niin, alkaa Koukosen Ramin ja Tykin kylvämät siemenet itää.

Viihderintamalla on muutakin vipinää. Vuosikokouksen viime hetkillä (ei tainnut kaikki olla
enää edes paikalla) virisi The trio Töykeiden piirissä ajatus oman levyn tekemisestä. Hakulisen Ykän pitäisi tehdä sanoitus ja Makkosen Rainen sovitus. Esitys on Markon bändin säestyksellä.
Saas nähdä milloin päästään R & W - levyn julkistamiskeikalle.

Kovasti on myös hakusessa tulevan talven turnauskohteet. Lappeenranta on kuulemma
nähty ja jäsenistö kaipaa vaihtelua. Olisipa vaan sitten lähtijöitä, kun kohde löytyy.
Niin tai näin, selvästi kaikin puolin vilkas kausi on jälleen käynnistynyt.

Jykä on ottanut hienosti nettisivumme hoitoon ja Lunnu on päivittänyt jäsenrekisterit
ajan tasalle. Sieltä löytyy nyt myös jäsen - ja jäämaksujen seurantaohjelma, joten Sulpin
sanoilla "olkaa tarkkana" että ette joudu mustalle listalle. Seuran toiminnan kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että maksut hoidetaan ajallaan.

Sen lisäksi, että valitettavasti jouduimme nostamaan hieman jäsenmaksua, varainkeruun
puolella kokeillaan kausijulkaisun sijaan uutta ns "kannattajadiplomia" jonka toivon
olevan hieman helpompi tapa ruinata rahaa, kuin aiempi julkaisu.

HYVÄÄ ALKANUTTA KAUTTA!!

Hannu "Hoo" Laine
R & W pressa


ON AIKA ONNITELLA JA KIITTÄÄ

Kun on neljäkymmenvuotisjuhlat on aika onnitella ja kiittää meitä kaikkia. Erityisesti seuramme perustajia, kunniapresidenttejä Pentti E. Rantasta ja Pekka Salosta, sekä edesmenneitä Erkki Koskelaa ja Pauli Peltosta. Ei sovi myöskään unohtaa Luostarisen Sulppia ja Ekkua, jotka antoivat seurallemme alkusysäyksen ja leiman. Onnittelut ja kiitokset ansaitsevat myös kaikki seuramme jäsenet ja tukijat läheisineen, jotka heistäkin monet ovat olleet mukana lähes alusta asti. Arska, Jussit Honkanen ja Tapio, Korven Otto, Raku, Rami, Laihasen Nakki, Lainion Akku, Valintarengas, Lasipalvelu ja Lahden Ruostesuoja ja monet muut. Ilman meitä kaikkia tästä ei olisi tullut mitään. Kaikkien panosta on tarvittu, niin taloudellisessa, kuin toiminnallisessakin mielessä.

Seuramme elää ehkä historiansa menestyksekkäintä aikaansa kaikilla osa-alueilla. Jäsenmäärämme on kasvanut lähes sataan, urheilullista menestystä on tullut niin jääkiekon, kuin golfinkin puolella. Kuluneella kaudella voitettu Suomen mestaruus 50 + ikäryhmässä ja hopea neljävitosissa, sekä lukuisat yksittäiset turnausvoitot vahvistavat meidän sisäistäneen itseemme kiekkokulttuurin ja voittamisen taidon.

Kuluneet vuosikymmenet ovat muuttaneet monia asioita. Kun minut valittiin Red & Whiten jäseneksi reilu neljännesvuosisata sitten, jouduin mm. suorittamaan laulukokeen. Vuosien varrella on ollut monenmoisia valintakriteereitä. Joskus riitti kun oli käynyt keskikoulun ja omisti puhtaat kalsarit, useimmat ovat tulleet valituksi traiautin ja kahden johtokunnanjäsenen suosituksen kautta. Kannatusjäseneksi ja sponsoriksi on päässyt paksun lompakon turvin. Tuskin koskaan ketään on hylätty. Milloinkaan seurasta ei ole jouduttu erottamaan ketään. Hurtista koppihuumorista johtuen soveltumattomat ovat älynneet itse jäädä pois.

Omalta kohdaltani haluan myös olla ylpeä ja kiittää, että olen saanut olla mukana mahtavassa yhteisössä. Kun nuorukaisena kaukalon laidalla ja tv:stä ihailin supertähtiä, en voinut kuvitellakaan joskus saavani pelata heidän kanssaan. Koskisen Pile, Hakulisen Ykä, Martti Jarkko, Jukka Porvari, Eki Laine, V-P Ketola, Aleksander Jakusev, Poris Mihailov, Lalli Partinen, Mälli Mäkelä, Helmut Palderis jne.Ehkä parhaiten seuramme profiilia kuvaa erään kohtalaisen pelimiehen vaimon tokaisu kuultuaan puolisonsa liittyneen seuraamme: "Red & White on sellainen GIGOLOIDEN kiekkoseura." Aika osuvasti sanottu, kun katsoo ryhmäämme. Suurimpia haasteitamme ovat tänä päivänä alati kohoavat jäämaksut ja kasvava sukupolvien välinen kuilu. Jäällä käyvistä nuorimmat ovat alla kolmenkymmenen ja vanhimmat lähentelee kahdeksaakymmentä. Järjestä siinä sitten tasaisia pelejä. Ehkä neljän vuosikymmenen kulumisen vaikutusta jäsenistöön voisi kuvata seuraava tositapahtuma Poliisien Majalta Kilpiäisistä muutama vuosi sitten. Oli saunottu rankan kokouksen jälkeen ja äijät vilvoittelivat laiturilla, kun joku huomasi "leidejä" samoissa puuhissa poukaman toisella puolella. Joku nuorimmista heti siihen, että uidaan sinne tekemään tuttavuutta. Hätäisin, taisi muuten olla Lilli, hyppäsi jo veteen. Joku nelikymppisistä huusi, että mennään veneellä. "Pojat, pojat, eikö olisi helpompaa soittaa heidät tänne", kuului viisikymppisistä, jolloin vanhimmasta päästä kuului, että mitäs suotta, nähdäänhän me ne täältäkin.

Hannu (Hoo) Laine, President, Red and White