Ajankohtaista

HARJOITUKSET

Harjoitukset elokuun ajan vain keskiviikkoisin, syyskuusta alkaen normaaliin tapaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

UUTISET

Red & White voitti +55 ikäluokan SM-kultaa ja +70 ikäluokan SM-hopeaa Vierumäellä.

R&W:n arvostetuinta palkintoa jahtaa edelleen usea jäsen - punaiset pakit jälleen vahvasti esillä...

+65 joukkue sijoittui kolmanneksi Hyvinkään miniturnauksessa.

GOLF

JÄSENMAKSUT

Johtokunta kehoittaa R & W jäseniä tarkistamaan omalta osaltaan niin jäsen- kuin jäämaksut ajan tasalle.

+50

R&W juniorit taistelivat hopeaa FOHA:n järjestämässä Suomen mestaruusturnauksessa 45+ sarjassa.

2016 vahvistukset

+50 joukkue on vahvistunut 2016 aikana seuraavilla pelaajilla: Mika Sairanen, Petri Teppola, Petteri Hirvonen, Keijo Ranta-aho, Henry Virtanen ja Timo Kahelin.

Lappeenranta SM 2017

Lappeenrannan SM 2017 turnaukseen R&W 50+ lähti haastajana, osan joukkueen kantavista voimista nauttiessa pitämättömista lomistaan Suomen rajojen ulkopuolella. Kolmesta alkusarjan pelistä tuli vain yksi voitto, joten joukkueen oli tyytyminen pronssiotteluun. Pronssiottelussa vastassa oli Lappeenrannan Starikat, joka tällä kertaa halusi voittoa enemmän. R&W 50+ joukkueen sijoitus turnauksessa oli 4.