Ajankohtaista

HARJOITUKSET

Harjoitukset jatkuvat huhtikuun loppuun asti.

UUTISET

Red & White valittu VUODEN POSITIIVISIMMAKSI lahtelaiseksi!

R&W:n arvostetuinta palkintoa jahtaa edelleen usea jäsen - punaiset pakit jälleen vahvasti esillä...

+65 joukkue sijoittui kolmanneksi Hyvinkään miniturnauksessa.

GOLF

JÄSENMAKSUT

Johtokunta kehoittaa R & W jäseniä tarkistamaan omalta osaltaan niin jäsen- kuin jäämaksut ajan tasalle.

R&W Golf 2016 Messilä

R&W golfturnaus pidettiin Messilän kentällä 22.7.2016. Tällä kertaa kilpailun osanottajina oli myos seuran pitkäaikasia tukijoita. Kilpailijoita oli ilmoittautunut kaikkiaan 26. Kilpailuun loi loistavat puitteet niin Messilän kenttä kuin kilpailun rento ilmapiiri.

Aktiivinen golfjaosto oli yksimielisest päättänyt lisätä kilpailuun myös "krätsi" palkinnon, joka on vanha voittopalkinto. Korotetuilla jäsenmaksuilla varsinaisen kilpailun voittajalle golfjaosto on hankkinut uuden kiertopalkinnon.

Tulokset

Lähimmäksi Lippua - Juhani Honkanen

Pisin avaus - Harri Seroff

Krätsi - Petteri Hirvonen

Lyöntipeli

1. Hämäläinen Timo

2. Huovinen Pasi

3. Virtanen Henry

R&W Golf 2015 Messilä

Red and White vuotuinen golfkilpailu pidettiin Messilän Golf kentällä. Sää oli vaihteleva. 

R&W Golf 2014 Messilässä

Red and White vuotuinen golfkilpailu järjestettiin heinäkuussa Messilän kauniilla kentällä. Järjestelyt toimivat loistavasti, josta kiitos Ködelle. Myös sää suosi pelipäivää. Vuoden golfaaja oli Hemmo Virtanen tasaisella pelillään.

Tarkemmat R&W 2014 golfin tulokset voit katsoa täältä.

Golf jaosto uudistuu ...

Red and White golf jaoston uudeksi vastuunkantajaksi nimesi vuosikymmeniä mainetta FOHA golfissa niittänyt Jussi Honkanen Harri ”Göttö” Seroffin.

Göden ura on ollut aina nousujohteinen. Hän tuli seuraan 1988. Hän on pelannut Kiekkoreippaan A-junnuissa sekä kaksi liigapeliä. Vuonna 2002 Helsingissä kaikki viimein osui kohdalleen ja World-cup turnauksesta jäi hanskaan maailmanmestaruus. Göde oli myös +55 Suomen mestarijoukkueen kantavia voimia.

Göde kaipaa ideoita koko seuran jäsenten yhteensaamiseksi, koska eri ikäluokat eivät juuri ole tekemisisssä toistensa kanssa. Hän ei halua kuitenkaan mitään Himas-tulevaisuus-tutkimusta. Pelattaisiin vaikka golfia porukalla tai tutkittaisiin yhdessä tuotannon sivumakuja ja sen pikatehoa.