Ajankohtaista

HARJOITUKSET

Harjoitukset jatkuvat huhtikuun loppuun asti.

UUTISET

Red & White valittu VUODEN POSITIIVISIMMAKSI lahtelaiseksi!

R&W:n arvostetuinta palkintoa jahtaa edelleen usea jäsen - punaiset pakit jälleen vahvasti esillä...

+65 joukkue sijoittui kolmanneksi Hyvinkään miniturnauksessa.

GOLF

JÄSENMAKSUT

Johtokunta kehoittaa R & W jäseniä tarkistamaan omalta osaltaan niin jäsen- kuin jäämaksut ajan tasalle.

Göden palsta

Mitä Golf kesä 2017 tuokaan tullessaan...

Perusasento

Kuten kuvassa olevan pelaajan "perusasennosta" voitte päätellä, myös tulevan kesän golf kilpailut otetaan samalla asenteella kuin meneillään olevat jääharjoituksetkin... sopivan rennosti.

Golfkesä 2014

R&W Golf

Kulunut Golfkesä 2014 on ollut varsin mainio ja vaihteleva. Kauden alku oli kelien kannalta varsin loistava ja kentät hyvässä kunnossa. Lyhyt kylmä jakso kesäkuussa unohtui heinä- ja elokuun loistavan hellejakson aikana.

R&W perinteinen Golf turnaus 2014 järjestettiin heinäkuussa Messilässä. Osanottajia tapahtumaan oli kiitettävästi, tästä kiitos kaikille osallistujille. Hyvähenkisen kilpailun erikoisuutena näyttää olevan, että voittopokaali harvoin päätyy kahta kertaa samaan palkintokaappiin. 

Osallistuimme myös elokuussa yhdellä joukkueella vuotuiseen FOHA golf tapahtumaan. Tapahtuman pelipaikkana oli Kytäjä Golf. Joukkueen kapteenina toimi tänä vuonna Kake Kaija.

Tätä kirjoitettaessa syksy alkaa näyttää saapumisen merkkejä, joten golf saanee jäädä hetkeksi ja palataan jäähallille, jossa "keli" ja peli on kaikille sama.

Terveisin

Göde

Virtuaaliharjoittelua...

Kuvateksti

Näkemämme nousujohteinen ja jatkuva golfin tulostason kehitys Red & White jäsenten keskuudessa on laittanut myös golfjaoston puheenjohtajan haastavaan paikkaan - ilman talviharjoittelua maineen ja kunnian tavoittelu voi olla haasteellista, Kuten kuvasta voitte todeta, otetaan tämäkin homma tosissaan, mutta sillä asenteella, johon on totuttu....

Uusi Golf jaoston puheenjohtaja

"Parasta tässä harrastuksessa: Pelireissut, hörppy, koppielämä ja huulet", totesi Seroff in Harri, eli Göttö, joka on toisen kuuluisan jääkiekkoilijan Jämän serkku. Gödellä on tai oli neljä hevosta ja hän on Sulpin kanssa Red and Whiten ravijaoston virallinen V75 puheenjohtaja. Göde pystyi jo nuorena näkemään orastavan tulevaisuutensa Red and Whiten lupaavimpana ja pitkäaikaisimpana maalivahtina.